Odluka o organizaciji rada Centra za socijalnu skrb Đurđevac

 

Obavještavaju se korisnici Centra za socijalnu skrb Đurđevac da je dana 11. svibnja 2020. godine donesena Odluka o organizaciji rada Centra za socijalnu skrb Đurđevac, kojom je propisana organizacija rada s ukupnim brojem zaposlenika u propisanom radnom radnom vremenu radnim danom od 07.00 do 15.00 sati (uredovno vrijeme označeno za prijem stranaka). Istom je ukinuta Odluka o organizaciji rasporeda rada i organizaciji radnog vremena za vrijeme epidemije bolesti  COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.

Mole se korisnici da se pridržavaju svih do sada objavljenih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u slučaju neposrednog dolaska  molimo obratite pozornost da:

  • korisnik prije neposrednog kontakta mora potpisati izjavu da nije imao temperaturu ni respiratorne smetnje i da prema svojem saznanju nije bio u kontaktu sa zaraženom osobom
  • prije prvog neposrednog kontakta provjeravaju se izrečene mjere samoizolacije
  • prije ulaza u prostorije centra za socijalnu skrb korisniku se mjeri temperatura
  • na ulazu u prostorije centra za socijalnu skrb korisnik je obavezan dezinficirati ruke
  • korisnici koji su u tretmanu odjela za djecu, mlade i obitelj, odjela za odrasle i/ili odjela novčanih naknada primaju se po prethodnom dogovoru s nadležnim socijalnim radnikom/voditeljem slučaja
  • sve aktivnosti provode se koliko je moguće e-komunikacijom i telefonom
  • kad god je moguće korisnici dolaze u točno dogovorenom terminu, čeka se na svoj red na otvorenom i nakon prijema i/ili provedenog postupka ne zadržava se u centru za socijalnu skrb.

Sve prethodno navedeno su službene upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te se u slučaju nepoštivanja gore navedenih mjera može uskratiti neposredni ulazak u službene prostorije Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

 

Objavljeno: 11. 05.2020. godine